Gemeente Den Haag over A la Leen

'De afdeling Kleinschalig Opdrachtgeverschap van de gemeente Den Haag heeft prettig samengewerkt met Leen. Zij had snel door wat we wilden en leverde tijdig en nauwkeurig haar werk aan. Zij zorgde -ongevraagd- voor de scherpst mogelijke oplossingen. Toen de doeken met ontwerpen eenmaal in het Atrium van het Stadhuis hingen kregen wij veel complimenten over de originaliteit en de kwaliteit van de ontwerpen.

Wij zullen niet aarzelen bij een volgende gelegenheid de vakkennis van Leen in te huren.'

Joke Smith
Projectmedewerker Kleinschalig Opdrachtgeverschap

Referenties

A la Leen, grafisch ontwerp

A la Leen is een grafisch ontwerpbureau. U kunt bij mij terecht voor de ontwikkeling van al uw interne- en externe communicatiemiddelen. Van idee en ontwerp tot DTP en drukwerk. Van huisstijl en logo tot flyer en webdesign.

Vanuit de gedachte minder is meer werkt A la Leen grafisch ontwerp aan vormgeving die écht communiceert met uw doelgroep. Een helder beeld met een pakkende boodschap. Zodat in één oogopslag duidelijk wordt wie u bent en wat u te vertellen heeft. Dat is minder is meer. Dat is A la Leen.

 

[Natuurlijk] À la Leen

Windmolens, wolken en Hollandse koeien in de wei. Een typisch Nederlands plaatje. Een om van te houden en om te koesteren. En hier maakt À la Leen werk van. Samen met organisaties die zich richten op natuur- of cultuur­behoud in Nederland.

Het doel? Voor deze organisaties of initiatieven een herkenbaar gezicht creëren naar de buitenwereld. Zodat veel meer mensen genieten van al het moois dat in Nederland te vinden is op het gebied van natuur en cultuur.

Joke Smith