Politie Hollands-Midden over A la Leen

‘Wij zijn altijd op zoek naar professionele partners. Leen heeft keer op keer aangetoond een ware professional te zijn op haar vakgebied: ontwerpen.

Ze had steeds in korte tijd door waar het ons om ging. Dit vertaalde Leen dan in een concreet ontwerp dat goed aansloot bij onze wensen. Wij waardeerden ook haar persoonlijke toelichting. Dit inzicht in haar denkproces plaatste het ontwerp voor ons in een breder perspectief.

Leen houdt ook goed rekening met de gevoeligheden binnen de organisatie. Ze heeft een goede antenne voor de belangen van de klant. Daarnaast is ze een creatieve sparringspartner.

We zijn dan ook meer dan tevreden zijn over alles wat ze tot nu toe voor ons heeft gedaan!’

Marco Leeuwerink
Communicatieadviseur Politie Hollands-Midden

Referenties

A la Leen, grafisch ontwerp

A la Leen is een grafisch ontwerpbureau. U kunt bij mij terecht voor de ontwikkeling van al uw interne- en externe communicatiemiddelen. Van idee en ontwerp tot DTP en drukwerk. Van huisstijl en logo tot flyer en webdesign.

Vanuit de gedachte minder is meer werkt A la Leen grafisch ontwerp aan vormgeving die écht communiceert met uw doelgroep. Een helder beeld met een pakkende boodschap. Zodat in één oogopslag duidelijk wordt wie u bent en wat u te vertellen heeft. Dat is minder is meer. Dat is A la Leen.

 

[Natuurlijk] À la Leen

Windmolens, wolken en Hollandse koeien in de wei. Een typisch Nederlands plaatje. Een om van te houden en om te koesteren. En hier maakt À la Leen werk van. Samen met organisaties die zich richten op natuur- of cultuur­behoud in Nederland.

Het doel? Voor deze organisaties of initiatieven een herkenbaar gezicht creëren naar de buitenwereld. Zodat veel meer mensen genieten van al het moois dat in Nederland te vinden is op het gebied van natuur en cultuur.

Marco Leeuwerink