Tekstmaniak over A la Leen

‘De tekst van mijn ebook Toveren met Tekst was klaar. Leen had onmiddellijk door welke professionele knipoog mijn schrijfselen nodig hadden. Zij voorzag mijn boekje van beeldmateriaal en daardoor is het niet alleen een heel nuttig naslagwerkje geworden, maar ook een heel leuk boekje.

Leen werkte pro-actief, had gevoel voor de toonzetting van mijn boekje en leerde mij hoe beeldmateriaal kan bijdragen aan de waarde van een tekst. Ik raad haar van harte aan iedereen aan die op zoek is naar een degelijke ontwerper die op verfrissende wijze beelden aan je communicatie toevoegt. Beelden die blijven plakken.

Bedankt voor uw begrip...’

Mauk van der Woude
Tekstmaniak

Referenties

A la Leen, grafisch ontwerp

A la Leen is een grafisch ontwerpbureau. U kunt bij mij terecht voor de ontwikkeling van al uw interne- en externe communicatiemiddelen. Van idee en ontwerp tot DTP en drukwerk. Van huisstijl en logo tot flyer en webdesign.

Vanuit de gedachte minder is meer werkt A la Leen grafisch ontwerp aan vormgeving die écht communiceert met uw doelgroep. Een helder beeld met een pakkende boodschap. Zodat in één oogopslag duidelijk wordt wie u bent en wat u te vertellen heeft. Dat is minder is meer. Dat is A la Leen.

 

[Natuurlijk] À la Leen

Windmolens, wolken en Hollandse koeien in de wei. Een typisch Nederlands plaatje. Een om van te houden en om te koesteren. En hier maakt À la Leen werk van. Samen met organisaties die zich richten op natuur- of cultuur­behoud in Nederland.

Het doel? Voor deze organisaties of initiatieven een herkenbaar gezicht creëren naar de buitenwereld. Zodat veel meer mensen genieten van al het moois dat in Nederland te vinden is op het gebied van natuur en cultuur.

Mauk van der Woude