Ik ben een doener, denker (en ook wel dromer). Ik doe de dingen graag met hoofd, handen, hart en ziel. Ik heb oog voor het totaalplaatje, maar ook voor het detail. Ik voel me op m’n plek als ik mag spelen met tekst en beeld.

Wederzijds vertrouwen en elkaar versterken, vind ik belangrijk. Samenwerken als partners, liever dan als partijen. Ik fungeer voor u dan ook met plezier als creatief klankbord en sparring partner. In mij vindt u een ervaren gesprekspartner, die niet verlegen zit om frisse ideeën en verrassende oplossingen.

Als ontwerper én illustrator kan ik voor u als geen ander tekst en illustratie combineren in een mooi product, zoals een boek, brochure of dichtbundel.

 

À la Leen, grafisch ontwerp en illustratie
Den Haag


06-55342646
info@alaleen.nl

KvK: 27328148
BTW: NL 002019.232.B32

Portret Leen van der Heijdt, uitzicht
aanmelden
aanmelden
NIEUWSBRIEF
bekijken
bekijken
AVG
bekijken
bekijken
ALGEMENE VOORWAARDEN
bekijken
bekijken
BNO

Klanten

Mijn opdrachtgevers zijn bedrijven, organisaties en overheidsinstellingen, profit en non-profit: Gemeente Den Haag, Politie Hollands-Midden, Bionieuws, HMC Westeinde, NVSHV, Vrijwilligerspunt Leidschendam-Voorburg, Wijkoverleg Statenkwartier, SBOB, Malmberg, Loving Paper, HobbyHandig, De Vormstrateeg, Torin Internet applications

Neem contact met mij op

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte en ontvang mijn nieuwsbrief

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.